Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Тези дни гледам доста 159-ки...все повече ми се иска да си купя една. Ето такова животно си търся:
    http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=bjcwt1oknqju&asrc=fa...в бг са скипички...и със съмнителна история.
    Тази е със същото ниво на оборудване като мойта/мойта няма само МП3/,което се води Медиум,иначе джантите и са уникалнииииии,искам гиииии
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Иска ми се да си купя една такава септ. месец, но се отказах от Бг, предпочитам сам да си я избера от Италия...цените са доста по-добри там...тук в мобилето вс. са на по 60к км как става тоя номер....аман вече.
      Някой запознат ли е с процеса...такси, номера, какво, как струва?!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

е какво е ненормалното да е на 60 к ?

има хора, които ги карат малко - аз за извънградско примерно карам някоя от другите коли сътветно 159ката е 2008ма а е на 35 000 км
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Просто колите са 2006-2007 и са вс на 60к км...в мобилето (немското, италианското) малко са на тези км. А повечето коли са внесени от там...изключвам колите закупвни нови от бг и карани тук....просто не ми се вярва...а цените са доста по-добри в Италия, Германия...хем ще се разходя Знам перфектно немски и английски и не ме притеснява това!
          sigpic

Comment

Знам перфектно немски и английски и не ме притеснява това!
            В Италия можеш да пробваш да им говориш и на патагонски със същият успех
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Езика на цифрите го знаят всички...ще се оправим с езика!
              sigpic

Comment

rusiq86, в русе има една червена, двувратка,брера.
                страооооотна е.......
                видя ли я??
                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Днес карах след нея, но не ми харесват джантите и вишневият цвят.
                  Брера не искам, двуврата, със адски скъпа поддръжка, трудно ще се намират части. После трудно се продава такава кола...а й цените на дизеловите е над 30к лв.
                  sigpic

Comment

Днес карах след нея, но не ми харесват джантите и вишневият цвят.
                    Брера не искам, двуврата, със адски скъпа поддръжка, трудно ще се намират части. После трудно се продава такава кола...а й цените на дизеловите е над 30к лв.
                    що си мислиш че на Брера поддръжката е по-скъпа от на 159,аз мисля че само по интериора има по-скъпи неща,иначе окачване,мотор и т.н. са еднакви

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз даже бих добавил, че и по инериор са еднкви даже на 159 на мен ми харесва повече.
                      EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                        Аз даже бих добавил, че и по инериор са еднкви даже на 159 на мен ми харесва повече.

Не са Иво,корите на вратите са с различен дизайн,като при Брерата са по-яки

Comment

Определено не е практична кола с две врати не искам, цената и е доста висока, не ми се дава такава сума..има време млад съм още.
                          Предпочитам 159 определено...но не пречи да се възхищавам на брерата.
                          Не знаех, че ходова част и мотор са идентични!
                          sigpic

Comment

Иска ми се да си купя една такава септ. месец, но се отказах от Бг, предпочитам сам да си я избера от Италия...цените са доста по-добри там...тук в мобилето вс. са на по 60к км как става тоя номер....аман вече.
                            Някой запознат ли е с процеса...такси, номера, какво, как струва?!
                            Забеляза ли, че колата от обявата, която си публикувал по-горе има необичайно голям ръб на спирачните дискове за 58000 км?
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                              Забеляза ли, че колата от обявата, която си публикувал по-горе има необичайно голям ръб на спирачните дискове за 58000 км?
                              Абе 159-ката си е тежка,спира уникално,и си износва бързичко дисковете

Comment

Забелязах...но не обърнах внимание (може и да са твърди накладките, така от снимките...)...кола чак септ. ще търсим. Тоест няма как да е тази...и ще се оглеждам за някой определени екстри (навигация, джанти(може и без и да си купя аз такива), кожен салон и поне 2007г), както и ми се иска 2.4 мотора. 150 кс е алтернатива също!
                                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 16:04.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X